INCOMPANY-TRAINING
Krijtborden Schrijven

Ben je opzoek naar een training om jouw personeel de mooiste krijtborden te laten schijven? Dan is onze incompany-training de oplossing.

In drie uur tijd leer je samen de beste technieken op het gebied van letters en cijfers schrijven. Ook materiaalkennis en de theorie achter een goede verkoop met de juiste menukaart komen ruim aan bod. Onze flexibele incompany-trainingen worden op maak gemaakt, naar de behoeftes en doelen van jouw bedrijf. Het tijdstip en de locatie is in overleg te bespreken.


De basis van de training:

• Letters en cijfers voor de menukaart
• Kaders en versieringen
• De opbouw van een krijtbord
• Recht en netjes schrijven
• Materiaal en technieken

Wil je een training boeken waarbij we rekening houden met de bestaande huisstijl van je bedrijf? Dat is geen probleem, we horen je wensen graag.

 

Voordelen: 

   Aangepast op jouw bedrijf / huisstijl / doelstelling

   Direct toepasbaar op de werkvloer

   6 – 10 deelnemers per groep

   Locatie in samenspraak te bepalen (Randstad en omgeving)

   De training duurt 3 uur

   Incl. handig startpakket

 

Kosten:

  € 66,- p.p. (ex. btw)

Incl. startpakket en reiskosten

 

Heb je vragen over een passende incompany-training voor je personeel of wil je graag data bespreken?
Stuur dan een mailtje naar studio@chalkboard.nl of bel ons op +31(0)6 516 592 33.

 

Bedrijven die jou voor gingen met een incompany-training ‘Krijtborden Schrijven’: 

Coffee Company 
Bagels & Beans 
Douwe Egberts 
Albert Heijn
Flow Magazine

Jumbo Supermarkten
OSP Catering  

Prorest Catering

 

 

Succesvol ondernemen in de creatieve sector
2018: een jaar om te groeien

Ben jij zelfstandig ondernemer en al minimaal een jaar werkzaam als vormgever, illustrator, beeldend kunstenaar of ontwerper? Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan met frisse ideeën voor het aankomende jaar? Ben je super goed in je werk en klaar voor meer (financiële) groei en ontwikkeling?

 

In deze training leer je hoe je als creatief ondernemer een rendabel bedrijf runt. Het is belangrijk dat je ontspannen in je werk staat en met vertrouwen en professionaliteit aan de slag kunt. Middels een duidelijk stappenplan werken we aan inzicht en helderheid over je eigen onderneming. We werken aan een versterking en goede positionering van je bedrijf. Thema’s als effectieve ureninzet, omzetgroei, tarieven en doelgroepen komen aan bod.

 

Aangenaam
Mijn naam is Viktor Baltus, een ervaren trainer en artdirector. Mijn expertise verdeelt zich over ontwerpwerk en coaching met interesse in het gebied van persoonlijke effectiviteit. Sinds 2013 run in Chalkboard, een ontwerpstudio gespecialiseerd in handgemaakte typografie en illustraties. Ik train en begeleidt met veel plezier en enthousiasme ondernemers. Mijn aanpak is helder, persoonlijk en praktijkgericht. Ik ben nieuwsgierig naar jou verhaal en help je graag om in 2018 te groeien, als mens en bedrijf.

 

  O-plek, Utrecht

  Vrijdag 12 januari of vrijdag 26 januari

  13.00 – 18.00 uur

   8 deelnemers

  Deze training is inclusief een follow-up Skype / telefoon gesprek (30 min.) om je vorderingen na drie maanden te bespreken.

 

Kosten:

  € 175,- (incl. btw)

Inschrijvingen via de webshop.