Van Renesselaan 32 – 3703 AJ – Zeist

studio@chalkboard.nl
Mayra Rienties (Back Office)
Ma. — Vr. 09.00 – 12.00 uur
Tel. +31 (0)6 51 65 92 33

Languages: Nederlands / English

 

Heb je een vraag over materiaalgebruik of de webshop? Neem dan een kijkje op onze FAQ pagina.We helpen je een authentiek verhaal te vertellen
door middel van vintage lettering en illustraties.

 

 

Ambachtelijk
Wij zoeken geen letterypen die passen bij jouw bedrijf, wij tekenen ze met de hand op papier om vervolgens om de computer alles tot een overzichtelijk geheel te maken.
Elke opdracht is voorzien van uitgebreide voorstellen zodat je precies weet hoe het uiteindelijke ontwerp er uit komt te zien.

Wij zijn Chalkboard 
Onze kracht ligt in gedetailleerd werken op verschillende ondergronden, of het nu voor een krijtbord is, een muur of drukwerk.
Wij zijn flexibel en bekend met de nieuwste en oudste druktechnieken, trends en materialen.

 

Het proces

1. Briefing

Elk project begint met een BRIEFING. In een e-mail vat je je vraag samen waarin je alle mogelijke afmetingen, foto’s van de locatie, logo’s, beschrijvingen, sfeer en beleving van je locatie benadrukt. Dit document legt de basis voor het ontwerpproces en bied de mogelijkheid ons proces telkens te reflecteren.

 

2. Beeldvorming
Na het voltooien van de briefing gaan wij aan de slag met de BEELDVORMING. Wij denken na over de plaatsing en gebruik van juiste letters, kleuren, illustraties, sfeer en detaillering. Uiteindelijke doel van de beeldvorming is om een duidelijke lijn in sfeer neer te zetten zodat we samen kunnen bepalen welke kant het op gaat.

 

3. Ontwerpfase

Wij geloven in handwerk en maatwerk voor onze ONTWERPFASE. Alle typografische schetsen en illustraties worden met de hand getekend op papier, om vervolgens op de computer tot één beeld gevormd te worden.
Je ontvangt van ons een ontwerpvoorstel op schaal, zodat je een duidelijk beeld hebt hoe het uiteindelijke ontwerp er uit komt te zien.

 

4. Uitwerking

Naar aanleiding van dit voorstel gaan we aan de slag met de UITWERKING. Dit gebeurt in drie fasen waarbij mogelijkheid is om feedback te geven. Ervaring leert dat drie fasen genoeg is om tot een juist beeld te komen.
Na goedkeuring van het ontwerpvoorstel gaan we over op de uitvoering.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Schroom niet om ons een mailtje te sturen.