Onze favoriete handlettering materialen & workshops


 

PRE-ORDER e-training
PRE-ORDER e-training

Hoi illustrator, ontwerper, kunstenaar, vormgever!

Heb je een eigen bedrijf in de creatieve sector, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen om het écht succesvol te maken? Vind je het lastig je tijd goed in te delen? Weet je niet precies hoe je aan (herhalende) opdrachten komt? Is het onduidelijk voor je hoe je een passend (uur)tarief berekent?

 

STEL JE EENS VOOR…

Hoe zou het zijn om met gemak je gewenste inkomsten te halen uit het werk dat je het liefst doet: creatief bezig zijn? Om je geen zorgen te maken over de betaling van je huur, hypotheek of andere vaste lasten. Om te ondernemen met plezier, ontspanning en vrijheid, omdat je financiële zekerheid hebt. Tijd om een stap terug te nemen en je eigen onderneming tegen het licht te houden. Wil jij ook:

- je omzet maandelijks zien stijgen? - een wachtlijst hebben voor opdrachten? - opdrachtgevers hebben die reclame voor je maken? - inkomsten generen uit passieve bronnen? - genoeg tijd hebben voor de ontwikkeling van nieuwe producten? - ruimte ervaren voor de groei van je bedrijf?

 

HET E-BOOK

Met het e-book ‘Succesvol in de creatieve sector’ krijg je helder inzicht over de manier waarop jouw bedrijf kan groeien. De training biedt een toegankelijke methode om gemotiveerd mee aan de slag te gaan. Op een natuurlijke manier. Zonder stress.

Waarom dit e-book werkt? Ik leer je geen ingewikkelde technieken, je hoeft geef zware analyses of berekeningen te maken. Met dit e-book ga je thuis, in jouw eigen tempo, aan de slag. De training bestaat uit 8 modules, met veel praktische tips en 3 printables met werkoefeningen. Implementeer de informatie, vul de oefeningen in en start met groeien!

 

AANGENAAM

Mijn naam is Viktor Baltus, een ervaren trainer en artdirector. Ik ben geschoold als grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar. Mijn expertise verdeelt zich over vrij en commercieel werk, met een interesse in coaching en persoonlijke effectiviteit. Sinds 2013 run ik Chalkboard, een ontwerpstudio gespecialiseerd in handgemaakte typografie en illustraties. Ik train en begeleid met veel plezier enthousiasme ondernemers. Mijn aanpak is helder, persoonlijk en praktijkgericht.

 

PERFECT VOOR JOU

Dit e-book is geschikt voor jou als:

- je werkzaam bent als illustrator, ontwerper, kunstenaar of vormgever, - je bedrijf al minimaal een jaar bestaat, maar je nog niet goed kunt rondkomen, - je wilt groeien, maar niet goed weet welke stappen je hiervoor moet nemen, - je in beelden denkt en gedreven bent om visueel te maken wat je ideeën zijn, - je op zoek bent naar een training om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen, - je niet houdt van gesloten stappenplannen, maar juist ruimte voor eigen ontwikkeling.

 

PRE-ORDER

Wat krijg je als je het e-book besteld? Concreet op een rij:

[wp-svg-icons icon="file-4" wrap="i"]   e-book ‘Succesvol in de creatieve sector’, gepubliceerd als pdf bestand, [wp-svg-icons icon="mobile-2" wrap="i"]   leesbaar op tablet, mobiel of computer (niet geschikt voor e-reader), [wp-svg-icons icon="print" wrap="i"]   8 modules, inclusief 3 printables (werkoefeningen), [wp-svg-icons icon="calendar" wrap="i"]   publicatiedatum: 1 mei 2018.

 

INHOUD VAN DE TRAINING

Module 1: Bedrijfsprofiel In deze module gaan we op ontdekkingstocht naar jouw tone of voice en het gevoel van je product of dienst. Dit profiel is geen zakelijk businessplan, maar richt zich op jouw manier van vertellen.

- Ontdek wie jij bent en wat je levert. - Schrijf een bedrijfsprofiel waar je je 100% in kunt vinden. - Schrijf een verkopende elevatorpitch. [wp-svg-icons icon="print" wrap="i"]   Printable Bedrijfsprofilering

Module 2: Tempeltechniek Ik heb een techniek ontwikkeld waarmee je als creatief ondernemer visueel maakt wat jouw inkomsten en targets zijn voor het komende kwartaal, jaar of langere termijn.

- Genereer diverse bronnen van inkomsten. - Leer financiële targets stellen per kwartaal en jaar. - Leer ruim en groots denken. [wp-svg-icons icon="print" wrap="i"]   Printable Tempeltechniek

Module 3: Projecten Hoe zorg je ervoor dat opdrachtgevers akkoord gaan met jouw voorstel? Hoe besteed je minder tijd aan het schrijven van offertes? Op welke manier ontwikkel je een efficiënte workflow?

- Maak winnende voorstellen, zodat opdrachtgevers telkens jou boven een ander verkiezen. - Leer hoe je minder tijd besteedt aan presentaties van je werk. - 10 tips om je workflow tot in de puntjes te verzorgen. - Leer producten maken die vernieuwend zijn. [wp-svg-icons icon="print" wrap="i"]   Template projectpresentatie

Module 4: Webshop Het hebben van een webshop is een fantastische manier om content te delen en te verkopen. Goed nieuws: je hoeft geen verstand te hebben van ingewikkelde software. In deze module leg ik je uit hoe je makkelijk zelf een webshop opent en passief inkomen genereert.

- Leer producten en collecties maken. - Leer alles over passief inkomen in de creatieve sector. - Schrijf verkopende teksten met deze copywriting-tips.

Module 5: Workshops Trainingen, workshops en cursussen zijn perfecte methoden om jouw expertise te tonen. In deze module leer je hoe je winstgevende workshops geeft.

- Leer jouw expertise tonen. - Leer hoe je jouw doelgroep bepaalt. - Leer alles over tarieven en prijzen.

Module 6: Klantcontact Mond-tot-mondreclame is en blijft je belangrijkste bron van acquisitie. In deze module leer je alles over het contact met klanten en opdrachtgevers.

- Leer herhaalde opdrachten generen. - Leer hoe je nieuwe klanten moet benaderen. - Zo krijg je de beste referenties. - Succesvol afronden van een opdracht - 5 dingen die je moet doen als een opdrachtgever akkoord is gegaan.

Module 7: Tijd, agenda & planning Tijd is geld. Je hoeft echt geen 12 uur per dag te werken om je hoofd boven water te houden. Met een duidelijke planning krijg je overzicht over alle dingen die je moet doen.

- Leer een agenda invullen voor een kwartaal en jaar. - Leer hoe je rust in je hoofd creëert door lijstjes te maken. - De beste anti-stress technieken: brainstormen, wandelen en meditatie

Module 8: Tarieven en geld In deze module gaat het over je financiën en meer inzicht daarin.

- Leer tarieven bepalen. - Leer met vertrouwen voor je tarieven te staan. - Wat doe je bij kritiek op je prijzen? - Mijn visie op giveaways en kortingen.

    GRATIS social media jaarplanner (printable) als je een pre-order besteld!

39.00 In winkelmand
ILLUSTRATOR CURSUS 23 & 24 FEB
ILLUSTRATOR CURSUS 23 & 24 FEB
Adobe Illustrator is hét belangrijkste programma van Adobe voor tekenaars. Je maakt, in tegenstelling tot foto's met pixels, vectorillustraties die je kunt schalen zonder kwaliteitsverlies. Illustrator is daardoor uiterst geschikt voor het ontwerpen van professionele huisstijlen, handlettering en illustraties. Wij gebruiken Illustrator voor al onze ontwerpen en we leren je graag de kneepjes van het vak.   Wat leer je in deze cursus? Onze 2-daagse Basiscursus Adobe Illustrator is toegespitst op het leren kennen van het programma met het (digitaal) maken van strakke handlettering en illustraties. • Tijdens dag één nemen we je stapsgewijs mee in het maken van je eigen vintage logo. Je leert letters opbouwen uit geometrische vormen, objecten uitlijnen en handige Illustrator-tools gebruiken. Daarnaast maken we (digitale) illustraties. • Op dag twee gaan we aan de slag met het pengereedschap van illustrator en tekenen we digitaal mooie brushlettering. Je leert alles over het aanpassen van vormen, het maken van eigen penselen, het werken in lagen en het gebruiken van kleurpaletten. We sluiten de dag af met – heel belangrijk! – het juist exporteren van je werk voor drukwerk en online gebruik.   Wat heb je nodig?  • Een laptop (Windows of Mac) • Adobe Illustrator CC (Een licentie heb je al vanaf €24,19 per maand) • Muis (verplicht) • Pen en papier   Voor wie?  Onze cursus is bedoeld voor iedereen die met handlettering of illustratie bezig is en graag meer wil leren over de digitale kant daarvan. Het tweedaagse programma is speciaal ontwikkeld voor beginners. We gaan stapsgewijs door het programma heen, er is genoeg tijd om vragen te stellen. Heb je nog nooit met Illustrator gewerkt? Ook dan ben je van harte welkom! Let op: basiskennis van computers én een creatieve instelling is voor alle deelnemers wenselijk.   [wp-svg-icons icon="location" wrap="i"]   Amersfoort, Seats2meet (Amersfoort CS) [wp-svg-icons icon="calendar" wrap="i"]   Vr. 23 & zat. 24 FEB [wp-svg-icons icon="clock" wrap="i"]   10.00 tot 15.30 uur [wp-svg-icons icon="users" wrap="i"]   10 deelnemers   *Deze cursus is inclusief koffie, thee, water, koekjes (natuurlijk!) en een uitgebreide ambachtelijke lunch. Heb je een dieet of eet je vegetarisch? Vermeld dit dan in het opmerkingenformulier tijdens je bestelling.
295.00 UITVERKOCHT
SUCCESVOL ONDERNEMEN VR. 23 MAART
SUCCESVOL ONDERNEMEN VR. 23 MAART
Succesvol ondernemen in de creatieve sector 2018: een jaar om te groeien Ben jij zelfstandig ondernemer en al minimaal een jaar werkzaam als vormgever, illustrator, beeldend kunstenaar of ontwerper? Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan met frisse ideeën voor het aankomende jaar? Ben je super goed in je werk en klaar voor meer (financiële) groei en ontwikkeling? In deze training leer je hoe je als creatief ondernemer een rendabel bedrijf runt. Het is belangrijk dat je ontspannen in je werk staat en met vertrouwen en professionaliteit aan de slag kunt. Middels een duidelijk stappenplan werken we aan inzicht en helderheid over je eigen onderneming. We werken aan een versterking en goede positionering van je bedrijf. Thema’s als effectieve ureninzet, omzetgroei, tarieven en doelgroepen komen aan bod. Je gaat naar huis met een duidelijk stappenplan voor het komende jaar, uitwerkingen van jouw persoonlijke bedrijf en overzichtelijke targets om je omzet te verhogen.   Vrijdag 12 januari: UITVERKOCHT Vrijdag 26 januari: UITVERKOCHT   Aangenaam Mijn naam is Viktor Baltus, een ervaren trainer en artdirector. Mijn expertise verdeelt zich over ontwerpwerk en coaching met interesse in het gebied van persoonlijke effectiviteit. Sinds 2013 run ik Chalkboard, een ontwerpstudio gespecialiseerd in handgemaakte typografie en illustraties. Ik train en begeleid met veel plezier en enthousiasme ondernemers. Mijn aanpak is helder, persoonlijk en praktijkgericht. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en help je graag om in 2018 te groeien, als mens en bedrijf.     [wp-svg-icons icon="location" wrap="i"]  O-plek, Utrecht [wp-svg-icons icon="calendar" wrap="i"]  Vrijdag 23 maart [wp-svg-icons icon="clock" wrap="i"]  13.00 – 18.00 uur [wp-svg-icons icon="users" wrap="i"]   8 deelnemers   [wp-svg-icons icon="skype" wrap="i"]  Deze training is inclusief een follow-up Skype / telefoon gesprek (30 min.) om je vorderingen na drie maanden te bespreken.  
175.00 In winkelmand
HET KRIJTBORDSCHRIFT
HET KRIJTBORDSCHRIFT
'Letters zijn vormen, letters teken je' Het enige echte boek om handlettering te leren volgens de typografische regels. Het Krijtbordschrift is een echt Doe-Schrift waarin je stapsgewijs leert hoe je de mooiste letters en cijfers schrijft en bijpassende illustraties maakt. Je leert de basis van moderne kalligrafie, strakke menuletters en stevige hoofdletters die je naast een krijtbord overal op kunt toepassen.
   • Uitgeverij: Chalkboard
   • 2e druk
   • Softcover
   • 72 pagina’s
   • Gedrukt met biologische inkt op houtvrij papier
Note: De pen en stift op de foto kun je los bijbestellen, deze zitten niet standaard bij het schrift.
19.95 In winkelmand
Verkoop! KRIJTSTIFTEN (set)
KRIJTSTIFTEN (set)
Gebruik deze witte krijtstiften voor je mooiste letters en tekeningen. De fijne en medium stiften hebben een ronde punt en zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld het schrijven van krijtborden, gedetailleerde menu’s en persoonlijke cadeaulabels. Dankzij de beitelpunt van de brede stift is deze erg geschikt voor het grotere werk zoals koppen van menu’s en het vullen van vlakken. Een tekening gemaakt op een horeca-krijtbord kan bovendien tegen een regenbuitje, maar is ook gemakkelijk te verwijderen met water en een sponsje.  
 • Witte krijtstiften met een ronde punt (extra fijn / medium) en een beitelpunt (breed). Met deze stiften zet je lijnen van 0.9 – 8 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas en horeca-krijtbord. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van niet-poreuze ondergronden.
 • Gevuld met verf op kalkbasis en een klein kogeltje. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 10 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Stiften van Uni Chalk zijn onze absolute favoriet! We gebruiken ze dagelijks in verschillende maten. Bekijk hier ons werk, gemaakt met deze fijne stiften.  
12.19 11.95 UITVERKOCHT
KRIJTSTIFT (breed)
KRIJTSTIFT (breed)
Gebruik deze witte krijtstift voor je mooiste letters en tekeningen. Dankzij de beitel punt is de stift erg geschikt voor het grotere werk zoals bijvoorbeeld het schrijven van krijtborden, koppen van menu’s en het vullen van vlakken. Een tekening gemaakt op een horeca-krijtbord kan bovendien tegen een regenbuitje, maar is ook gemakkelijk te verwijderen met water en een sponsje.  
 • Witte krijtstift met een beitel punt. Met deze stift zet je lijnen van 5,0 – 8.0 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas en horeca-krijtbord. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van niet-poreuze ondergronden.
 • Gevuld met verf op kalkbasis. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 15 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Stiften van Uni Chalk zijn onze absolute favoriet! We gebruiken ze dagelijks in verschillende maten. Bekijk hier ons werk, gemaakt met deze fijne stiften.  
4.95 In winkelmand
KRIJTSTIFT (medium)
KRIJTSTIFT (medium)
Gebruik deze witte krijtstift voor je mooiste letters en tekeningen. Dankzij de kleine ronde punt is de stift erg geschikt voor bijvoorbeeld het schrijven van krijtborden, menu’s en persoonlijke cadeaulabels. Een tekening gemaakt op een horeca-krijtbord kan bovendien tegen een regenbuitje, maar is ook gemakkelijk te verwijderen met water en een sponsje.  
 • Witte krijtstift met een ronde punt. Met deze stift zet je lijnen van 1.8 – 2.5 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas en horeca-krijtbord. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van niet-poreuze ondergronden.
 • Gevuld met verf op kalkbasis en een klein kogeltje. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 10 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Stiften van Uni Chalk zijn onze absolute favoriet! We gebruiken ze dagelijks in verschillende maten. Bekijk hier ons werk, gemaakt met deze fijne stiften.  
3.75 In winkelmand
KRIJTSTIFT (extra fijn)
KRIJTSTIFT (extra fijn)
Gebruik deze witte krijtstift voor je mooiste letters en tekeningen. Dankzij de kleine ronde punt is de stift erg geschikt voor fijn werk zoals bijvoorbeeld het schrijven van krijtborden, gedetailleerde menu’s en persoonlijke cadeaulabels. Een tekening gemaakt op een horeca-krijtbord kan bovendien tegen een regenbuitje, maar is ook gemakkelijk te verwijderen met water en een sponsje.  
 • Witte krijtstift met een ronde punt. Met deze stift zet je lijnen van 0.9 – 1.3 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas en horeca-krijtbord. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van niet-poreuze ondergronden.
 • Gevuld met verf op kalkbasis en een klein kogeltje. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 10 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Stiften van Uni Chalk zijn onze absolute favoriet! We gebruiken ze dagelijks in verschillende maten. Bekijk hier ons werk, gemaakt met deze fijne stiften.  
3.49 UITVERKOCHT
BRUSHPEN ZWART (2 st.)
BRUSHPEN ZWART (2 st.)
Gebruik deze brushpennen voor je mooiste illustraties en brushlettering. De punt van deze pen is redelijk hard maar flexibel, daardoor is hij erg geschikt voor mooie overgangen tussen dikke en dunne streken.
 • De inkt heeft een mooie diepe zwarte kleur
 • De punt van deze pen in redelijk hard maar flexibel, door er iets harder op te drukken krijg je een mooi dik – dun verschil.
 • De pennen zijn gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal. (Recycology label)
Brushpennen van Pentel zijn onze absolute favoriet! We gebruiken ze dagelijks voor het ontwerpen van illustraties en brushlettering. Bekijk hier illustraties, gemaakt met deze fijne pennen. Deze stiften worden per 2 verzonden.
5.00 In winkelmand
BRUSHPEN OKER (2 st.)
BRUSHPEN OKER (2 st.)
Gebruik deze brushpennen voor je mooiste illustraties en brushlettering. De punt van deze pen is redelijk hard maar flexibel, daardoor is hij erg geschikt voor mooie overgangen tussen dikke en dunne streken.
 • De inkt heeft een mooie oker kleur
 • De punt van deze pen in redelijk hard maar flexibel, door er iets harder op te drukken krijg je een mooi dik – dun verschil.
 • De pennen zijn gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal. (Recycology label)
Brushpennen van Pentel zijn onze absolute favoriet! We gebruiken ze dagelijks voor het ontwerpen van illustraties en brushlettering. Bekijk hier illustraties, gemaakt met deze fijne pennen. Deze stiften worden per 2 verzonden.
5.00 In winkelmand
BRUSHPEN BREED
BRUSHPEN BREED
Gebruik deze brushpennen voor je mooiste brushlettering. De punt van deze pen is redelijk hard maar flexibel, daardoor is hij erg geschikt voor mooie overgangen tussen dikke en dunne streken.
 • De inkt heeft een mooie diepe zwarte kleur.
 • De punt van deze pen in redelijk hard maar flexibel, door er iets harder op te drukken krijg je een mooi dik – dun verschil.
Brushpennen van Sakura zijn van super kwaliteit, en door de handige dop rollen ze nooit van tafel.
3.20 In winkelmand
FINELINER XS (waterproof)
FINELINER XS (waterproof)
De dunste pen van Faber Castell, deze extra smalle pen heeft een stevige punt voor de dunste lijnen.
 • Snel drogend
 • Watervast
 • Vormvaste punt
Na de snelle droging is hij tevens watervast, zodat je er met ecoline of aquarel overheen kunt schilderen.
2.95 In winkelmand
PERMANENT OP GLAS (goud)
PERMANENT OP GLAS (goud)
Gebruik deze gouden verfstift voor je mooiste letters en tekeningen op glas. Dankzij de kleine ronde punt is de stift erg geschikt voor fijn werk zoals bijvoorbeeld het schrijven van openingstijden of namen op glazen. Deze stift poets je er met het ramenlappen niet af, en is alleen met een schuursponsje te verwijderen.  
 • Witte krijtstift met een ronde punt. Met deze stift zet je lijnen van 1 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas, plastic en metaal. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van glas.
 • Gevuld met verf en een klein kogeltje. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 10 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Wij gebruiken deze stift voor het schrijven van openingstijden bij cafés en restaurants.
3.49 In winkelmand
PERMANENT OP GLAS (wit)
PERMANENT OP GLAS (wit)
Gebruik deze witte verfstift voor je mooiste letters en tekeningen op glas. Dankzij de kleine ronde punt is de stift erg geschikt voor fijn werk zoals bijvoorbeeld het schrijven van openingstijden of namen op glazen. Deze stift poets je er met het ramenlappen niet af, en is alleen met een schuursponsje te verwijderen.  
 • Witte krijtstift met een ronde punt. Met deze stift zet je lijnen van 1 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas, plastic en metaal. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van glas.
 • Gevuld met verf en een klein kogeltje. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 10 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Wij gebruiken deze stift voor het schrijven van openingstijden bij cafés en restaurants.
3.49 In winkelmand
UNI POSCA (breed)
UNI POSCA (breed)
Gebruik deze witte verfstift voor je mooiste letters en tekeningen op glas, papier of permanent krijtbord. Dankzij de dikke punt is de stift erg geschikt voor bijvoorbeeld het vullen van kleine vlakken. Deze stift is makkelijk te verwijderen van glas, en daardoor ideaal voor het maken van raamtekeningen.  
 • Witte krijtstift met een dikke punt. Met deze stift zet je lijnen van 8 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas, hout en metaal. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van glas.
 • Gevuld met verf en een klein kogeltje. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 10 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Wij gebruiken deze stift voor het maken van al onze permanente krijtborden in cafés en restaurants.
5.00 In winkelmand
UNI POSCA (medium)
UNI POSCA (medium)
Gebruik deze witte verfstift voor je mooiste letters en tekeningen op glas, papier of permanent krijtbord. Dankzij de kleine ronde punt is de stift erg geschikt voor bijvoorbeeld het schrijven van menukaarten op een permanent krijtbord of een raamtekening op glas. Deze stift is makkelijk te verwijderen van glas, en daardoor ideaal voor het maken van raamtekeningen.  
 • Witte krijtstift met een ronde punt. Met deze stift zet je lijnen van 2,5 mm dik.
 • Geschikt voor gebruik op papier, glas, hout en metaal. Met een sponsje, wat water en goed wrijven is de witte verf bovendien afwasbaar van glas.
 • Gevuld met verf en een klein kogeltje. Schud de stift voor het eerste gebruik 10 keer, en druk de punt 10 maal in. Zo zakt de verf en loopt deze in de punt van je nieuwe stift.
Wij gebruiken deze stift voor het maken van al onze permanente krijtborden in cafés en restaurants.
3.89 In winkelmand
BRUSHPEN DEKKEND ZILVER
BRUSHPEN DEKKEND ZILVER
Het lijkt wel een eyeliner, maar onder de dop zit een prachtige dikke brushpen met een diep zilveren inkt. De inkt is dekkend en daardoor ideaal voor het tekenen op enveloppen of zwart papier. De punt van deze pen is flexibel, voor mooie overgangen tussen dikke en dunne streken.
 • De inkt heeft een mooie zilveren kleur
 • De inkt is dekkend, dus ook op donkere ondergronden te gebruiken
 • De inkt is lichtecht en zuurvrij
 
5.40 In winkelmand
DEKKENDE DUNNE PENNEN (goud & wit)
DEKKENDE DUNNE PENNEN (goud & wit)
Met deze pennen schrijf en teken je de mooiste letters en illustraties op zwart papier. De punt is lekker dun en dus zeer geschikt voor gedetailleerd werken. Bovendien is hij van het zelfde merk (Uni) als onze kwalitatief goede krijtstiften. Deze set bestaat uit een gouden en een witte pen.
 • Goede dekking op zwart papier
 • Snel drogende inkt
 • Licht- en water vast
5.95 In winkelmand
GUMPOLOOD
GUMPOLOOD
Wat een uitvinding! Een potlood om mee te gummen. Voor al het nauwkeurige gummen.
 • Zelf te slijpen met een puntenslijper
 • Roze kant voor potlood
 • Witte kant voor inkt
1.95 In winkelmand