Wie jarig is trakteert!

geplaatst in: Blog | 2

 

Hoera, we zijn jarig!

Precies vier jaar geleden, op 1 mei 2013, startte ik Chalkboard. Wat begon met een kleine menutekening is inmiddels uitgegroeid tot een fullservice ontwerpstudio op het gebied van typografie, krijtborden, illustratie en muurschilderingen.

Wie jarig is trakteert! Speciaal voor Chalkboard’s jubileum tekende ik dit cijferfont ‘Numeralis’. Een cadeau (en bedankje!) voor al mijn opdrachtgevers, fans, volgers en natuurlijk het Chalkboard-team.

Numeralis bevat alle cijfers en is opgebouwd uit dikke vormen, sierlijke krullen en spannende details. Mooi klassiek, met een moderne twist. Gebruik Numeralis voor bijvoorbeeld persoonlijke cadeaulabels en geboortekaartjes of print je geluksgetal uit en hang hem aan de muur. Het font download je hieronder gratis. Onder de ‘N’, ‘$’ en ‘C’, vind je bovendien nog een kleine extra verrassing!

Ik wens je veel (ontwerp)plezier met Numeralis. Deel je met me wat je maakt? Ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig!

 

Warme groet,

Viktor

 

Numeralis is gratis, maar uitsluitend voor privégebruik. Wil je het font commercieel gebruiken? Neem contact met ons op voor de licentie (studio@chalkboard.nl). 

 

2 Antwoorden

  1. Ik heb jullie vanaf het begin gevolgd. Heel gaaf en knap wat je in een jaar hebt opgezet! En bedankt voor de prachtige cijfers. Ik heb ze direct gedownload 🙂

  2. Jens

    Nice!!! Erg bedankt en nog vele jaren toegewenst!